Odpisy investičního majetku u občanských sdružení - Tuček, V.
Odpisy investičného majetku u občianskych združení, politických strán, hnutí a iných neziskových organizácií. Odpisovanie účtovné a daňové. Uvádzanie údajov v inventárnej knihe. Odpisovanie investičného majetku občianskych združení získaný bezúplatne.