Registračné pokladnice od 1.júla 1995 už nie bez sankcií - Kukučková, Valéria
Príprava zavedenia povinnosti evidovať tržby elektronickou registračnou pokladnicou. Zmeny v novele vyhlášky MF SR č. 55/1994 Zb. o spôsobe vedenia evidencie tržieb elektronickou registračnou pokladnicou. Pokuty v oblasti používania elektronickej registračnej pokladnice.