Predpoveď výdavkov a tvorba rozpočtu cash flow v malých a stredných podnikoch Na pomoc malým a stredným podnikateľom - Rajňák, Milan
Význam cash flow. Predpoveď výdavkov. Stanovenie celkového stavu peňažných prostriedkov v hotovosti. Splátky pôžičiek, nákup aktív, daň z príjmov za rok 1994.