Od banality k tragédii - Umlaufová, M.
Pochopenie a riešenie rôznych konfliktov znamená nájsť prijateľný kompromis. Každý konflikt má zhodnú genézu, štádiá a fázy. Preto existuje aj všeobecne zhodný postup riešenia konfliktov.