Novelizácia zákona o daniach z príjmov - mzdové a pracovnoprávne nároky dohodnuté v kolektívnej zmluve do nákladov - Pechanová, E.
Náklady vyplývajúce z pracovnoprávnych vzťahov dohodnutých v kolektívnych zmluvách. Nároky pracovníkov vyplývajúce z kolektívnej zmluvy. Zákon č.1/1992 Zb. o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a o priemernom zárobku v znení zákona č.10/1993 Z.z. par. 3 zákona č.195/1991 Zb. o odstupnom poskytovanom pri skončení pracovného pomeru v znení zákona č.10/1993 Zb.