Zákon Národnej rady Slovenskej republiky o vlastníctve bytov a nebytových priestorov Príloha Hospodárskych novín - Zemanová, E.
Úplné znenie Zákona NR SR č. 182/1993 Z.z. o vlastníctve bytov a nebytových priestorov so zmenami a doplnkami prijatými NR SR 23.6.1995, ktoré by mali urýchliť proces privatizácie bytov a nebytových priestorov.