Zdanenie dôchodkov a podobných opakujúcich sa príjmov - Fekete, Imrich
Dôchodky. Vyplácanie dôchodkov sociálnou poisťovňou zo základného fondu dôchodkového zabezpečenia. Dôchodky, podpory a iné požitky vyplácané z prostriedkov fondov a nadácií. Vyplácanie dôchodkov ako náhrada škody, resp. z poistenia zodpovednosti za škody. Dôchodky vyplácané súkromnými poisťovňami na základe zmluvy o dôchodkovom poistení a podľa Občianskeho zákonníka.