Zdaňování příjmů z pronájmu podle zákona o daních - Sedláková, E.
Príjem z prenájmu nehnuteľností. Daňová strata. Výdaje paušálnou čiastkou z dosiahnutých príjmov z prenájmu. Časové rozlišovanie príjmov z prenájmu a príslušných výdajov. Odpisovanie prenajímanej nehnuteľnosti: získanej z reštitúcie, spôsoby odpisovania, zmena dĺžky odpisovania nehnuteľností, technické zhodnotenie prenajímaných nehnuteľností, pomerná časť odpisov, odpisovanie nehnuteľností v spoluvlastníctve, odpisovanie pri uplatnení paušálnych výdajov. Oslobodenie príjmov od daňovej povinnosti.