Premeny vo finančnom sektore - Herzogová, Emília
Integrácia Slovenska do medzinárodnej bankovej siete. Európska banka pre obnovu a rozvoj podporuje postkomunistické krajiny. Tridsaťpäť peňažných ústavov na Slovensku. Dominantné postavenie Slovenskej sporiteľne, a.s. a VÚB. Banky preferujú perspektívne projekty.