Bankovníctvo v Slovenskej republike Jeho vývoj a súčasné tendencie - Pilková, Anna
Niekoré údaje o počte bankových pracovníkov na tisíc obyvateľov v SR v porovnaní s ČR, s Rakúskom, Maďarskom, SRN a Francúzskom. Charakteristika súčasného stavu bankového sektora. Faktory a problémy makroekonomického a podnikateľského prostredia. Faktory a problémy vlastného interného prostredia bánk. Trendy očakávané v slovenskom bankovníctve.