Možnosti pre budúcnosť - Pósa, Ľ.
Generálny riaditeľ Poľnobanky, a.s. Ing. Ľudovít Pósa, CSc. hodnotí päťročnú činnosť peňažného ústavu so špecifickou orientáciou na agrosektor. Spolupráca s Európskou bankou pre obnovu a rozvoj.