Opatrenie č.2 Národnej banky Slovenska zo dňa 17.2.1995, ktorým sa ustanovujú podmienky na vykonávanie niektorých obchodov s devízovými hodnotami inými osobami než bankami
Opatrenie č.2 NBS zo dňa 17.2.1995 upravujúce predaj valút a spätný nákup slovenskej meny od devízových cudzozemcov. Predaj valút. Žiadosť o devízové povolenie. Povinnosti pri predaji valút. Spätný nákup slovenskej meny od devízových cudzozemcov. Povinnosti pri spätnom nákupe. Bankový dohľad.