Pomôžu novely kapitálovému trhu? 2 - Pateková, M.
Komentár k novele zákona o investičných spoločnostiach a fondoch. Problémy v chápaní fondov. Právomoci Ministerstva financií SR. Diskriminačný charakter niektorých ustanovení novely. Nedostatky vo formuláciách. Potreba ucelenej koncepcie slovenského kapitálového trhu.