Dve pravdy jedného prípadu Prísny bič na falšovateľov i ľahostajných pokladníkov - Seifertová, Iveta
Postup pri prijímaní zákonných peňazí a nakladaní s nimi ustanovuje vyhláška č.147/1992. Falšovanie bankoviek ako trestná činnosť. Zadržané falzifikáty cudzích mien.