Pozitívne ratingové hodnotenia Slovenska ponúkajú príležitosť aj pre veľké slovenské podniky - Sestrienková, J.
Ratingové agentúry a ich činnosť. Ratingové agentúry vo svete. Rating Slovenska. Rating na podnikovej úrovni. Proces hodnotenia. Hodnotiace kritériá ratingu. Rating aj pre slovenské podniky.