Vo svete pravidlo, u nás želanie Kedy bude náš kapitálový trh zrkadlom ekonomiky? - Chovancová, Božena
Situácia na slovenskom kapitálovom trhu ako odraz stavu a vývoja hospodárstva. Príčiny krízy likvidity. Nízka hladina úspor, odchod zahraničných investorov, cenová tvorba, slabá konkurencia, meniaca sa legislatíva. Kroky na zvýšenie likvidity kapitálového trhu.