Bez ekonomického pragmatizmu? - Pintér, M.
O novelizácii zákona č. 92/1991 Z.z. o prevode majetku štátu na iné osoby, ktorý sa začína prerokúvať v Národnej rade SR. Dlhopisová metóda privatizácie. Rozdiely oproti kupónovej privatizácii. Možnosti použitia dlhopisov. Pochybnosti o odškodnení občanov a likvidite FNM SR.