Náš sused Ukrajina. 2 - Lindar, T.F
Odstavenie černobyľskej jadrovej elektrárne - podmienka spolupráce západných krajín s Ukrajinou. Memorandum o uzavretí Černobyľu, podpísané v Kyjeve 27.5.1995. Predpoklady zrýchlenia tempa reforiem.