Privatizačné vlny Európy Cieľ: cez súkromnovlastnícke vzťahy zefektívniť ekonomiku a získať finančnú hotovosť - Staněk, Peter
Príležitosti, ktoré ponúka privatizačná vlna, ktorá v súčasnosti prebieha Európou. Predpoklady privatizácie v európskych krajinách do konca tohto tisícročia. Privatizačný podiel niektorých krajín a regiónov sveta na celkovej hodnote privatizácie vo svete. Ciele, ktoré sleduje privatizačná vlna vo svete. Významné faktory, ktoré pravdebodobne ovplyvnia budúci obraz jednotlivých ekonomík.