Nedá sa žiť zo dňa na deň - Sedlák, Mikuláš
Totálna orientácia podnikov na zákazníka. Strategické myslenie manažmentu sa má sústrediť na zákazníkov, konkurentov a vlastný podnik. Chybou je orientácia len na krátkodobé ciele. Vízia a národohospodárska stratégia. Regulatívna funkcia národohospodárskej stratégie. Úloha vlády.