Kapitalizácia majetkových podielov - Gaisbacher, J.
Riaditeľ právnej sekcie Ministerstva pôdohospodárstva SR JUDr. Jozef Gaisbacher o schválenej novele zákona č. 42/1992 Zb. o úprave majetkových vzťahov a vyrovnaní majetkových nárokov v družstvách, známeho ako zákon o transformácii družstiev. Základným poslaním novely transformačného zákona je oživenie poľnohospodárskej výroby.