Ako si nájsť medzeru na trhu - Baláž, Peter
Medzery na trhu - oblasti, kde dopyt prevyšuje ponuku. Dlhodobé a krátkodobé príležitosti. Negatívne dôsledky nesprávnej trhovej analýzy. Ako postupovať pri analýze.