Organizace reklamy v marketingu investičních statků - Reiter, G.
Zvláštnosti reklamy investičných statkov, ktorými sa odlišuje od reklamy spotrebného tovaru. Výdavky na reklamu v Nemecku v r. 1990. Vývoj a štruktúra reklamných oddelení v podniku a mimo neho. Spolupráca medzi reklamnou agentúrou a podnikom. Zahraničná reklama. Reklama týkajúca sa imidžu.