Ďalšia liberalizácia obchodu v rámci Stredoeurópskej dohody o voľnom obchode Doplnkový protokol č. 2 k Stredoeurópskej dohode o voľnom obchode - Adamiš, M.
CEFTA. Doplnkový protokol - skrátenie prechodného obdobia. Zhodnotenie fungovania CEFTA. Znenie Doplnkového protokolu č. 2 k CEFTA.