Firma Coca-Cola Amatil investovala vlani na Slovensku 325 miliónov korún - Janků, Jana
Firma Coca-Cola Amatil na Slovensku investovala do výroby, predajnej siete a reklamy. D.R.Wills, predseda správnej rady CCA, objasňuje stratégiu firmy. Najpredávanejší nápoj - FANTA.