Komentár k zákonu Slovenskej národnej rady č.500/1991 Zb. o pôsobnosti obcí vo veciach nájmu a podnájmu nebytových priestorov v znení zákona č.98/1993 Z.z.
Uzavretie zmluvy o nájme a podnájme nebytových priestorov. Právomoc obce vo veci prikázania právnickej osobe, aby prenajala nebytový priestor. Pôsobnosť obce vo veciach cenovej regulácie. Zabezpečenie nebytových priestorov v obci. Účinnosť.