Ochrana ľudských práv. 1 - Fico, Róbert
Zriadenie Kancelárie agenta pre zastupovanie Slovenskej republiky v konaní pred orgánmi Európskej komisie pre ľudské práva a Európskeho súdu pre ľudské práva pri Rade Európy. Vymenovanie JUDr. R. Fica za agenta SR a jeho práca v súvislosti s kontrolným mechanizmom ochrany ľudských práv Rady Európy. Postup občanov SR v prípade porušenia ľudských práv. Základné predpoklady na prijatie sťažnosti. Právomoc orgánov Rady Európy vo veciach sťažností.