Sociálna poisťovňa
Zriadenie Sociálnej poisťovne ako nositeľa a vykonávateľa povinného nemocenského poistenia a dôchodkového zabezpečenia podľa zákona NR SR č.274/1994 Z.z. Dva samosprávne orgány poisťovne a ich zloženie. Správna rada a Dozorná rada. Výkonné orgány poisťovne. Základné úlohy Sociálnej poisťovne, platenie poistného.