Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č.135/1995 Z.z.
Úplné znenie zákona NR SR č.135/1995 Z.z. z 23. júna 1995 o zvýšení dôchodkov v roku 1995, o úprave dôchodkov priznaných v roku 1996 a o zmene niektorých predpisov v oblasti sociálneho zabezpečenia.