Automobilový trh - Prosnan, Jozef
Nižšie ceny sľubujú oživenie automobilového trhu. Ceny automobilov do 1500 cm kubických po zavedení nového colného sadzobníka a odbúraní dovoznej prirážky. Autosalón Bratislava '95 v nových priestoroch a plný premiér.