Malé a stredné podnikanie na Slovensku
Definícia pojmu malé a stredné podnikanie podľa kritéria počtu zamestnancov. Vývoj počtu živnostníkov v r. 1991-1994. Štruktúra živností. Vývoj štruktúry zamestnanosti v malých a stredných podnikoch (MSP). Vývoj zamestnanosti v podnikoch podľa počtu pracovníkov. Podiel MSP na celkovej produkcii odvetvia r. 1994.