Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č.100/1995 Z.z. z 3. mája 1995 o štátnej podpore malého a stredného podnikania
Úplné znenie zákona č.100/1995 Z.z. o štátnej podpore malého a stredného podnikania. Vymedzenie pojmov malý a stredný podnikateľ. Úloha ministerstiev a ostatných štátnych orgánov. Programy a zásady podpory. Účel a formy podpory. Dôvodová správa k zákonu.