Čo je a čo nie je podnikanie - Németh, Z.
Rozlíšenie pojmov podnikavec a podnikateľ. Podnikanie a právne predpisy. Kto je podnikateľ v zmysle zákona (charakteristika). Živnosť ako sústavná činnosť, živnostenské podnikanie. Čo nie je živnosť - viaceré činnosti rozdelené do viacerých profesných, resp. inak odborne zameraných skupín, resp. druhov alebo oblastí činnosti, alebo pôsobenia subjektov (22 druhov).