Kvalita si zákazníka nájde Na prosperite firmy v súčasnosti má svoj rozhodujúci podiel aj marketing - Chudý, V.
Zmeny riadenia a vytvorenie marketingového oddelenia v inžiniersko-projekčnej firme Hydroconsult Bratislava, ktorý je zatiaľ štátnym podnikom. Úlohy marketingového oddelenia a marketingová stratégia podniku. Zahraničnoobchodná činnosť a kontakty manažmentu podniku so zahraničím.