Zásady efektivních porad. 2. Racionální řízení a vyhodnocení porady - Stýblo, Jiří
Na riadení a vyhodnotení porady záleží jej efektivita a časová hospodárnosť. Zásady riadenia porady (začiatok, ciele, nesplnené úlohy, stručný zápis, každý bod ukončený záverom, porada nesmie byť rušená, po skončení - kontrola zápisu, zhodnotenie porady).