Dohovor OSN o morskom práve - Malík, P.
Účasť SR pred ratifikáciou Dohody o uplatňovaní časti XI Dohovoru OSN o morskom práve. Postavenie vnútrozemských štátov v dohovore. Dohoda o uplatňovaní časti XI dohovoru. Členstvo SR v Interoceanmetale.