Korektnosť získavania inzercie pre VTV vzbudzuje pochybnosti - Kadlec, Ľ.
Pokračovanie článku o súčasnej situácii vo VTV. Zmeny vo finančnom projekte. Hlavným zdrojom financií majú byť reklamy. Nízka sledovanosť. Rokovania VTV s reklamnými a mediálnymi agentúrami.