Opravné položky k pohledávkám v hospodářské činnosti rozpočtových a příspěvkových organizací a obcí - Eminger, J.
Úpravy účtovnej osnovy a smerníc pre rozpočtové a príspevkové organizácie a obce. Opravné položky k nepremlčateľným pohľadávkam splatných po 31.12.1994. Opravné položky k pohľadávkam za dlžníkov v konkurznom a vyrovnávacom konaní. Účtovanie opravných položiek k pohľadávkam. Odpis nedobytnej pohľadávky. Zákonné rezervy. Opravné položky k pohľadávkam v hospodárskej činnosti malých obcí. Vykazovanie opravných položiek k pohľadávkam. Hospodárska činnosť v rámci rozpočtového hospodárenia. Použité účty.