Organizačné inovácie v podnikaní Aké prednosti má zmena usporiadania marketingového a výrobného procesu - Leščišin, Michal
Význam inovácií vo výrobe. Výhody organizačnej inovácie. Využitie tvorivého potenciálu. Organizačný manažment.