Programy zajišťování jakosti v zásobování. 2 Hodnocení způsobilosti a výběr vhodných dodavatelů - Nenadál, Jaroslav
Problém výberu a hodnotenia dodávateľov. Posudzovanie zhody vzoriek výrobkov dodávateľov. Hodnotenie schopnosti dodávateľa plniť požiadavky na akosť (ISO 9004). Hodnotenie podľa ďalších kritérií, napr.: náklady zásobovania, dodacie podmienky, platobné podmienky atď. Posudzovanie spôsobilosti (rating) dodávateľov.