Reklama a public relations v teorii i v praxi - Chmel, Z.
Pokračovanie z č. 5 a 6/95. Reklama ako súčasť marketingového reťazca. Psychológia v propagácii - vychádza z osobnosti a psychológie trhu. Základ etiky v reklamnej činnosti - pravdivosť informácií a fair play. Kódex - Zásady etickej reklamnej praxe v ČR.