Občan má právo vedieť, kto ho informuje
Návrh právnej úpravy sprehľadňujúcej vlastníctvo prostriedkov masovej komunikácie na Slovensku neprijatý. Situácia v západnej Európe. Mediálne fúzie v zahraničí. Národná identita médií.