Krehký tovar s krehkými väzbami
Pevné postavenie slovenského sklárskeho priemyslu doma a v zahraničí. Konkurencieschopnosť vybraných komodít úžitkového skla. Oživenie predaja. Rozdielna efektívnosť jednotlivých výrobných odborov. Najúspešnejšie organizácie. Zdĺhavý schvaľovací proces privatizačných projektov. Vývoj vybraných ukazovateľov v podnikoch odvetví ľahkého priemyslu.