Hype, ktorý prinesie miliardy dolárov Americká firma Microsoft uviedla na trh dlho očakávaný Windows 95 - Lajčiaková, D.
Windows 95 je nový operačný systém firmy Microsoft. Nové vlastnosti systému. Microsoft Network. Office 95. Filozofia Microsoft Home. Hlavný konkurent - Apple Macintosh. Plánovaná spolupráca Microsoftu so spoločnosťami z oblasti zábavy a TV. Rozsiahla reklamná kampaň.