Aplikace expertních systémů v oblasti finančního a bankovního managementu - Zmeškal, Zdeněk
Expertné systémy (ES) - prinášajú nové možnosti pre skvalitnenie rozhodovacích systémov. Prehľad vybraných úloh pre aplikáciu ES: 1. Objektom posudzovania je firma, 2. Inštrumenty kapitálového trhu. Náklady na nasadenie a fungovanie ES. Prínosy ES.