Rýchlo, farebne, kvalitne a za priaznivú cenu Direckt To Print - efektívna cesta nízkonákladovej tlače - Illich, I.
Elektronická príprava tlače. Technológie Computer To Plate a Direct To Print. Úloha Efi fiery Color Serveru. Možnosti programového vybavenia. Nákupná cena kompletnej zostavy. Návratnosť investícií.