Udržíme pozitívny vývoj ekonomiky? 2 - Jemala, Ľubomír
Skúsenosti kľúčových slovenských podnikov (Slovenské lodenice, a.s. Komárno a Volkswagen, s.r.o. Bratislava) pri budovaní pozícií na trhoch. Ťažisko budúceho vývoja národného hospodárstva SR je v mikroekonomike (podnikateľskej sfére).