Systém spĺňajúci nároky klientov Moderné riešenia pre obchodnú komunikáciu od firmy Ericsson - Cvečka, Ľ.
Komunikačné systémy firmy Ericsson: CONSONO. Odosielanie dokumentov priamo z PC. Systém TEAM Doc-Mail.