Vývoj priemerných zárobkov za roky 1993-1995 - Hubert, Jaromír
Informačné systémy fungujúce v oblasti práce a miezd. ISCP - Informačný systém o cene práce, ISPP - Informačný systém o pracovných podmienkach, ISPZ - Informačný systém o priemerných zárobkoch, ISNP - Informačný systém o nákladoch práce. Charakteristika informačných systémov, záber na systém ISPZ. Príprava systému ISŠM - Informačný systém o štruktúre mzdy a PERSYT - Komplexný personálny systém.