Nový vzor na vytváranie bohatstva - Klinec, I.
Ekonomická teória pre informačnú spoločnosť v dielach Petra F. Druckera, Daniela Bella, Johna Naisbitta a Alvina Tofflera. Zmena v chápaní zdrojov bohatstva. Hlavným zdrojom bohatstva informačnej spoločnosti sú informácie a poznatky.